Ontspannen en genieten in de Alblasserwaard

Arrangementen

Aroma Klei Arrangement
Het arrangement bestaat uit: een voetenbad naar keuze, een aromatische klei behandeling van het gelaat, decollete, nek en schouders. stoelmassage. U kunt gebruik maken van de Finse sauna en de Infrarood sauna. Bij dit arrangement zit een kleine High tea. De duur van het arrangement is ongeveer 2 uren.

Prijs: € 69,00


Genieten van de Seizoenen

Het seizoenarrangement bestaat uit: welkom met huisgemaakte appelgebak, voetenbad naar keuze, gelaatsbehandeling en lichaamspakking aangepast aan het seizoen, wellnes massage  nek-, schouder- en rug. Bij dit arrangement kunt u gebruik maken van de Finse sauna en de Infra Rood sauna. Het gebruik van eten, drinken, badjas, slippers en handdoeken is bij dit arrangement inbegrepen. De duur van het arrangement is ongeveer 5 uren.
Prijs: € 115,00

Oosters Polder Spa arrangement
Een optimaal tussendoortje waarna u helemaal vitaal bent. Het arrangement bestaat uit: welkom met huisgemaakte appelgebak, voetenbad naar keuze, Hammam gelaatsbehandeling, Japanse Hand- of Voetbehandeling, Anti Stress Massage met klankschalen. Het gebruik van eten, drinken, badjas, slippers en handdoeken zijn inbegrepen in dit arrangement. Tevens kunt u gebruik maken van de Finse sauna en de Infrarood sauna. De duur van het arrangement is ongeveer 4 uren.
Prijs: € 105,00

Detox Polder Spa Arrangement
Een dag ontgiften en opladen in de Polder Spa. Het arrangement bestaat uit: welkom met huisgemaakte detox smoothie of appelgebak naar keuze, voetenbad naar keuze, een detox bad, lichaamsmassage en lichaamspakking. Het gebruik van eten, drinken, badjas, slippers en handdoeken zijn inbegrepen in het arrangement. Tevens kunt u gebruik maken van de Finse sauna en de Infrarood sauna. De duur van het arrangement is ongeveer 5 uren.
Prijs: € 135,00

Hooi, Baden en Buitenlucht
Het arrangement bestaat uit: welkom met huisgemaakte appelgebak, een individueel aangepaste gelaatsbehandeling, wellnes nek-, schouder- en rugmassage, voetenbad naar keuze, appel- of melkbad, handverzorging en voetverzorging. Het gebruik van eten, drinken, badjas, slippers en handdoeken zijn inbegrepen in het arrangement. Tevens kunt u gebruik maken van de Finse sauna en de Infrarood sauna. De duur van het arrangement is ongeveer 6 uren.
Prijs: € 155,00